Thuis

GUANGDONG NEW ERA  COMPOSITE  MATERIAL CO., LTD.

Bedrijfsprofiel

Is Nieuw Co. van het de Era Samengestelde Materiaal van Guangdong, Ltd één van de hoogste fabrikanten voor thermische lamineringsfilm in de wereld. Wij zijn bezig geweest met de zaken van plastic films voor Druk & Verpakkingsindustrie sinds 1980. In 2001, firmaname Chaoan werd de Nieuwe Era Industrieel Co., Ltd formeel gevestigd. Wij introduceerden geavanceerde technologie en 6 eenheden automatisch productiemechanisme, en begonnen onze eigen productie van nieuwe types van thermische lamineringsfilm die milieuvriendelijk is. In Maart 2016, leidde het bedrijf aandeelhervorming en is veranderd in NIEUW Co. van het de ERA SAMENGESTELDE MATERIAAL van GUANGDONG, Ltd.

 

Wij hebben de nieuwe installatie met een gebied van 10.000 vierkante meters, een gebied van de installatiebouw van 23.000 vierkante maters. Wij hebben onze vier beheersprincipes, met inbegrip van „kwaliteit en efficiency, innovatie en ontwikkeling“ ontwikkeld. Gebaseerd op deze beheersprincipes, hebben wij constant het interne beheer, verbeterd en het Chinese Milieu Etiketteringscertificaat (type Ⅱ), ISO9001-2008, ISO14001-2004, de nationale de kwaliteitssupervisie en de inspectie van het verpakkingsproduct, SGS, en de test van 2008 Amerikaanse delen van de consumptiegoederen gespecificeerde test overgegaan.

 

Als eerste binnenlandse pre-coating bedrijven van de filmproductie, Nieuw Era Samengesteld Co., heeft Ltd de high-end binnenlandse markt en de buitenlandse markten ook gediend. Wij blijven goede samenwerking op lange termijn met bekende merken over de hele wereld handhaven omdat de markt al onze kwaliteit van producten, prestaties, prijs en diensten erkent.

 

NEI (H.K.) Internationaal Beperkt Co., is de dochteronderneming van Nieuw Co. van het de Era Samengestelde Materiaal van Guangdong, Ltd NEI (H.K.) Internationaal Co., Beperkt concentreert zich op verkoop van thermische lamineringsfilms terwijl Nieuw Co. van het de Era Samengestelde Materiaal van Guangdong, Ltd zich bij de productie van thermische lamineringsfilms concentreert.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Is Nieuw Co. van het de Era Samengestelde Materiaal van Guangdong, Ltd één van de hoogste fabrikanten voor thermische lamineringsfilm in de wereld. Wij zijn bezig geweest met de zaken van plastic films voor Druk & Verpakkingsindustrie sinds 1980. In 1995, begonnen wij onze eigen productie van nieuwe types van thermische lamineringsfilm, die milieuvriendelijk is. In 2003, introduceerden wij vooruitgangstechnologieën en 5 eenheden automatisch productiemechanisme. 

 

Wij zijn gevestigd meer dan 30 jaar, wat zich vormt een familieworkshop in het startstadium aan de bekende merkonderneming van pre-coating filmindustrie in China heeft ontwikkeld. Onze ontwikkeling profiteert van de sterke steun en de onzelfzuchtig liefde van alle sectoren van de maatschappij, en meer van al algemeen personeels hard werk.

<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : NEI

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 18,000,000-20,000,000

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : 70% - 80%

Plant Area:: 10,000 Square Meters

Construction Size:: 23,000 Square Meters

Production Lines:: Six

Certificate:: ISO9001-2008; ISO14001-2004

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China GUANGDONG NEW ERA    COMPOSITE      MATERIAL CO., LTD. Certificaten China GUANGDONG NEW ERA    COMPOSITE      MATERIAL CO., LTD. Certificaten China GUANGDONG NEW ERA    COMPOSITE      MATERIAL CO., LTD. Certificaten